Skip to content

Onze diensten

De diensten van Dakdienst Noord beperken zich niet tot het plaatsen van dakbedekking! De gebundelde talenten en vaardigheden van onze ervaren vakmensen resulteren in een breed scala aan aangeboden diensten. U kunt ons bellen voor zowel plaatsing als onderhoud en reparatie/renovatie.

Dakbedekking en montering

Bij Dakdienst Noord kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met dakbedekking. Geen enkel dak is hetzelfde: wij zorgen er dan ook voor dat wij uw wensen uitvoerig met u bespreken en alles netjes zwart-op-wit zetten voordat we voor u aan de slag gaan. Nieuwe dakpannen laten leggen? Dat regelen wij voor u! Dakpannen komen in allerlei vormen, materialen, maten en kleuren. Het is dan ook zaak u zo goed als mogelijk door ons te laten informeren voordat u de knoop doorhakt.

Maar óók voor andere soorten dakbedekking kunt u ons benaderen. Heeft u altijd al eens een dakkapel, dakraam of lichtkoepel willen laten plaatsen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken. Onze vakmensen werken servicegericht, praktisch en met oog voor detail. De nieuwe aanbouw van uw dak wordt dan ook probleemloos en snel voor u gerealiseerd. Ook voor de aanbreng van dakisolatie zijn wij te bereiken.

Dakdekker Leiden
Renovatie en reparatie

Een kapot dak wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten maken om het risico op lekkages te voorkomen. Bovendien zit er niemand te wachten op slechte dakisolatie, vooral niet tijdens de wintermaanden. Dakdienst Noord komt zo snel mogelijk uw kant op om uw renovatie- of reparatiewerkzaamheden uit handen te nemen. Stormschade aan uw dak? Niet werkende isolatie? Tips nodig voor adequate vogelwering? U kunt vertrouwen op de service van Dakdienst Noord.

Onderhoud en controle

Als ervaren specialist in dakrenovatie en dakbedekking begrijpen wij de meerwaarde van goed onderhoud. Het dak of de aanbouw eens per jaar controleren op ongeregeldheden is dan ook geen overbodige luxe. Uiteraard nemen wij deze werkzaamheden voor u uit handen. Onze samenwerking stopt namelijk niet wanneer onze producten geplaatst zijn.

Om te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier van uw aanschaf behoudt, komen wij af en toe langs om routinecontroles uit te voeren. Ook voeren wij op afspraak dakreinigingen en dakgootcontroles uit, om toekomstige schade te voorkomen en dakdoorvoer te bevorderen. Zit uw schoorsteen vol? Ook dan komen we graag langs om uw schoorsteen te vegen. Bovendien garanderen we 20 jaar garantie op onze diensten. Zo weet u ons altijd te vinden als er iets aan de hand is. Dát is de service van Dakdienst Noord!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.