Skip to content

Over ons

Dakdienst Noord is uw adres voor alles wat betreft dakbedekking, renovatie en onderhoud in Den Bosch. Gezamenlijk telt ons team een flink aantal jaren aan ervaring, waardoor u kunt vertrouwen op onze expertise. Een samenwerking met Dakdienst Noord verloopt bovendien altijd soepel. U kunt namelijk vertrouwen op onze drie grote pijlers.

Goede communicatie

Wij gaan voor u aan de slag op het moment dat u contact met ons opneemt. Het liefst plannen we zo snel mogelijk een ontmoetingsgesprek met u in, om uw specifieke vraag met u door te spreken. Dakdienst Noord staat in Den Bosch en omgeving bekend om zijn transparante en open communicatie. Voor ons houdt dat in dat we mét u samenwerken, in plaats van vóór u. Uw wensen zijn leidend – maar natuurlijk denken wij graag mee. U zult het dan ook meteen van ons horen als wij denken dat Dakdienst Noord u niet kan helpen met uw hulpvraag.

Servicegericht en enthousiast

Deze inschatting kunnen we maken door onze jarenlange ervaring en expertise. De vakmensen van Dakdienst Noord weten namelijk precies wat ze kunnen en over welke vaardigheden ze beschikken. Wist u trouwens dat wij 20 jaar garantie bieden op onze diensten? Wij geloven er namelijk heilig in dat een samenwerking niet stopt wanneer het project is afgerond. Bovendien geloven wij sterk in onze producten en het talent van onze vakmensen. Servicegerichtheid: dat is het minste wat u van ons kunt verwachten wanneer u ons uw project laat uitvoeren. Dit realiseren wij door ons grote enthousiasme. In onze kern is passie voor ons vak namelijk onze grootste drijfveer.

Praktisch en samenwerkend

Flexibel, eerlijk en praktisch werk: dat kunt u verwachten van de vakmensen van Dakdienst Noord. Wij geloven erin dat we door onze krachten en talenten te bundelen, elke klus kunnen klaren. Dat doen we door met u mee te denken, alternatieven te bieden en onze offertes overzichtelijk en direct te houden. Wij begrijpen namelijk ook wel dat u niet zit te wachten op onduidelijke berichtgeving. Bij Dakdienst Noord is er geen sprake van poespas; u weet precies wat u aan ons heeft en wat u van ons kunt verwachten.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!