Skip to content

Offertes

Bij Dakdienst Noord kunt u terecht voor alles wat betreft dakbedekking. Oorspronkelijk afkomstig uit het mooie Den Bosch, bieden wij onze diensten tegenwoordig landelijk aan. Is uw dak toe aan nieuwe bedekking, zoals dakpannen? Of droomt u al lange tijd van een mooie aanbouw of dakkapel? Dakdienst Noord schiet te hulp! Om u een zo’n helder mogelijk beeld te geven van wat u kwijt gaat zijn voor onze werkzaamheden, bieden wij u graag een offerte aan. Wij gaan als volgt te werk.

In gesprek over uw wensen

Maakt u graag gebruik van één van de diensten van Dakdienst Noord? Dan komen wij graag langs om uw wensen door te spreken. Dit kan zowel telefonisch als fysiek. Door met u in gesprek te gaan, kunnen we namelijk het beste inschatten of de hulpvraag daadwerkelijk aan ons besteed is. Onze vakmensen zijn echter stuk voor stuk getalenteerd en bekwaam: er bestaat dan ook maar een kleine kans dat wij u niet kunnen helpen met uw specifieke wens.

Wij van Dakdienst Noord prijzen ons transparant en eerlijk te werk te gaan. En hier beginnen wij al mee tijdens ons inleidende gesprek! Graag delen wij met u onze visies wat betreft uw wensen en woonsituatie. U kunt immers vertrouwen op de expertise en ervaring van onze vakmensen! Uiteindelijk werken we natuurlijk in opdracht van u; dit weerhoudt ons er echter niet van suggesties te doen om uw dakdienst nóg beter te laten verlopen.

Een eerste voorstel

Op basis van het gesprek zullen we een eerste voorstel aanbieden. Deze grove propositie is losjes gebaseerd op de prijzen die wij denken kwijt te zijn. Uiteraard zijn deze gevoelig voor schommeling en kunnen prijzen nog veranderen. Het eerste voorstel fungeert bovendien als extra check van uw wensen en voorkeuren. Ga dan ook vooral met ons in gesprek over dingen die u nog graag anders zou willen zien.

Definitieve prijsopgave

Wanneer u compleet tevreden bent met de ideeën die wij hebben voorgeschreven in onze propositie kunnen we u een definitieve prijsopgave bieden. Hierin zijn verschillende aspecten meegenomen, waaronder de arbeidskosten en eventuele reisvergoeding. In deze offerte ziet u overzichtelijk wat u zoal kwijt zal zijn als u met ons een samenwerking aan zou gaan. Uiteraard ligt de keuze bij u.

Project gaat van start!

De diensten van Dakdienst Noord beperken zich niet alleen tot het plaatsen van dakbedekking! De talenten en vaardigheden van ons ervaren en vakbekwame team maken ons een breed inzetbare specialist voor al uw dakwerkzaamheden. Onderhoud, reparatie, montage en service: bij ons kunt u voor vrijwel alles terecht. Ook een offerte laten maken bij ons? Neem contact met ons op of raadpleeg de website. Wij hopen een prettige samenwerking met u tegemoet te gaan!