Skip to content

20 jaar garantie

Heeft u dankbaar gebruikgemaakt van één van onze diensten? Na het plaatsen van dakbedekking of een aanbouw op uw dak, kunt u nog 20 jaar lang vertrouwen op de geweldige service van Dakdienst Noord! Een duurzaam gebruik en onderhoud van uw dakbedekking zorgt er namelijk voor dat u er jarenlang meer plezier aan heeft.

De belofte van Dakdienst Noord

Bovendien geloven wij er heilig in dat samenwerking niet eindigt wanneer ons busje uw straat verlaat na het plaatsen van uw nieuwe dakbedekking. U wilt er natuurlijk ook van verzekerd zijn dat u iemand kan bellen als er iets scheelt aan uw dakbedekking. Wij vinden het niet meer dan normaal dat de monteurs en plaatsers ook verantwoording nemen voor uitvoerig onderhoud en reparatie. Hoewel wij namelijk vertrouwen op onze producten en de vaardigheden van onze vakmensen, zijn dakproblemen nooit 100% te voorkomen. Deze gratis service is de extra zekerheid die wij u beloven.

Ons bewijs van eigenheid

Terugvallen op de service van Dakdienst Noord is dan ook het minste wat u van ons kunt verwachten. Wanneer uw dakbedekking door ons is uitgevoerd, ontvangt u van ons het 20 jaar geldende garantiebewijs. Deze beschouwen wij als ons bewijs van eigenheid. De zekerheid die u bij Dakdienst Noord krijgt, vertaalt zich naar de bekende gezichten aan uw voordeur wanneer u problemen met uw dakbedekking ervaart.

Gebruikmaken van de ongekende service van Dekdienst Noord? Contact met ons is zo gemaakt.