Skip to content

Regio

Nieuwe dakpannen, of investeren in een nieuwe dakkapel of aanbouw? Of problemen met uw dakbedekking of isolatie? Voor alles wat betreft montage, onderhoud en reparatie van uw dak belt u Dakdienst Noord. Wij opereren vanuit het mooie Den Bosch, maar schieten mensen door het hele land te hulp met onze klantgerichte service en diensten.

Lokaal en regionaal

Van oorsprong een bedrijf uit Den Bosch, voeren wij met trots onze werkzaamheden lokaal en regionaal uit. Zowel in de omliggende streek als door heel Brabant bieden wij al jaren onze hoogwaardige diensten en functies aan. Onze klanttevredenheid is het resultaat van onze directe, transparante en open houding. Geen poespas; bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Dát is de Brabantse belofte van Dakdienst Noord.

Landelijk

Wist u echter dat wij onze diensten door het hele land aanbieden? Hoewel onze klanten ons in de regio het makkelijkst kunnen vinden, rijden wij onze busjes met liefde naar alle uithoeken van het land, om u te voorzien van onze functie. Wanneer u contact met ons opneemt, geeft u uw woonplaats en omgeving door. Door strategisch te plannen verzekeren we u een prettige en snelle ontmoeting. Van Groningen tot Leiden, en van Maastricht tot Amsterdam: u kunt vertrouwen op de Brabantse service van Dakdienst Noord.

Bent u op zoek naar betrouwbare, professionele en ervaren vakmensen om uw dakwerkzaamheden uit te voeren? Een goede dakdekker houdt zich bezig met alle werkzaamheden die de kwaliteit van uw dak behouden en verbeteren. Wij reizen het hele land door om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.